Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Ejendomsservice i Brønshøj | Lund Gruppen a/s

Ejendomsservice er i over 40 år blevet udført professionelt i Brønshøj af Lund Gruppen. Besøg vores side i dag og se hvorfor vores ejendomsservice har fået så godt et ry.

Kontakt os


Ejendomsservice i Brønshøj

Vi har i Brønshøj mange kunder der er tilfredse med vores ejendomsservice. Til dels pga. vores mange års erfaring, men også fordi vi prioriterer åben kommunikation med vores kunder højt. Det mener vi er essentielt indenfor ejendomsservice.

I rengøringsbranchen ser vi jævnligt nye virksomheder forsøge sig som mangler den nødvendige erfaring. Lund Gruppen har eksisteret i mange år, og leverer ejendomsservice i højeste kvalitet til boligforeninger i Brønshøj. Vi garanterer at arbejdet bliver udført grundigt og ordentligt - og at vi allerede har mange år på bagen, vidner om at vi også er der for dig både næste år og mange år ude i fremtiden.

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Brønshøj. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Som ”en total samarbejdspartner” tilbyder Lund Gruppen en samlet løsning indenfor:

Skemalagte opgaver giver ensartethed året igennem.

Lund Gruppens mål er en ensartet god service til alle, uanset opgavens størrelse.

Vores ejendomsservice er ikke kun i Brønshøj - vi er også i følgende byer: