Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Ejendomsservice i Storkøbenhavn

Ejendomsservice i Storkøbenhavn

Ejendomsservice er i over 40 år blevet udført professionelt i Storkøbenhavn af Lund Gruppen. Besøg vores side i dag og se hvorfor vores ejendomsservice har fået så godt et ry.

Vi lægger stor vægt på at have en åben dialog med vores kunder, så vi løbende kan tilpasse vores ejendomsservice i forhold til det aktuelle behov.

Mindre besvær med ejendomsservice

Ejendomsservice er noget alle har brug for. Hvis ikke ens ejendom vedligeholdes, så kan renoverings omkostningerne ende med at blive en dyr fornøjelse. Lund Gruppen udfører ejendomsservice, og vores erfaring garanterer fuld tilfredshed og mindre besvær hos vores kunder.

Snerydning er en del af ejendomsservice

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. Har man en ejendomsservice aftale med os, så er snerydning, saltning og andet vintervedligehold en del af vores aftale. Så er du træt af glatte veje i Storkøbenhavn, så kontakt os og så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Søgte du efter ejendomsservice i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it