Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Ejendomsservice i Storkøbenhavn

Ejendomsservice i Storkøbenhavn

Ejendomsservice er i over 40 år blevet udført professionelt i Storkøbenhavn af Lund Gruppen. Vores inspektør sørger for kvalitetskontrol på ejendomsservice

Vi lægger stor vægt på at have en åben dialog med vores kunder, så vi løbende kan tilpasse vores ejendomsservice i forhold til det aktuelle behov.

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Storkøbenhavn. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Snerydning er en del af ejendomsservice

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. Har man en ejendomsservice aftale med os, så er snerydning, saltning og andet vintervedligehold en del af vores aftale. Så er du træt af glatte veje i Storkøbenhavn, så kontakt os og så finder vi en løsning der passer til jeres behov.


I kan også finde os på Google+
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it