Websitet anvender cookies til indstillinger og statistik. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Ejendomsservice i Valby | Lund Gruppen a/s

Kontakt vores ejendomsservice specialister i dag. Vores mange års ejendomsservice-erfaring bl.a. i Valby giver alle besøgende det bedste førstehåndsindtryk.

Kontakt os


Ejendomsservice i Valby

I rengøringsbranchen ser vi jævnligt nye virksomheder forsøge sig som mangler den nødvendige erfaring. Lund Gruppen har eksisteret i mange år, og leverer ejendomsservice i højeste kvalitet til boligforeninger i Valby. Vi garanterer at arbejdet bliver udført grundigt og ordentligt - og at vi allerede har mange år på bagen, vidner om at vi også er der for dig både næste år og mange år ude i fremtiden.

Har I en specialopgave eller behov for anden hjælp med hvordan en opgave udføres, så giver Lund Gruppens mange års erfaring med ejendomsservice dig sikkerhed for at vi kan udføre lige netop din opgave. Vi garanterer en løsning til din tilfredsstillelse.

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Valby. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Som ”en total samarbejdspartner” tilbyder Lund Gruppen en samlet løsning indenfor:

Skemalagte opgaver giver ensartethed året igennem.

Lund Gruppens mål er en ensartet god service til alle, uanset opgavens størrelse.

Vores ejendomsservice er ikke kun i Valby - vi er også i følgende byer: