Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Ejendomsservice i Rødovre

Ejendomsservice i Rødovre

Vores gode omdømme i Rødovre indenfor ejendomsservice skyldes ikke kun kvalitet og erfaring, men også at vi lytter til vores kunders behov. Få et tilbud i dag.

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Rødovre. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Vi har i Rødovre mange kunder der er tilfredse med vores ejendomsservice. Til dels pga. vores mange års erfaring, men også fordi vi prioriterer åben kommunikation med vores kunder højt. Det mener vi er essentielt indenfor ejendomsservice.

Snerydning er en del af ejendomsservice

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. Har man en ejendomsservice aftale med os, så er snerydning, saltning og andet vintervedligehold en del af vores aftale. Så er du træt af glatte veje i Rødovre, så kontakt os og så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Søgte du efter ejendomsservice i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it