Lund Gruppen a/s
 
Med trappevask fra Lund Gruppen får I rene trapper Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Trappevask

Trappevask af Lund Gruppen a/s

50 år med trappevask. Det kan vi meget snart skrive på resumeet. Et af de steder, hvor vi startede op var bl.a. i brønshøj, hvor vi stadig den dag i dag er meget aktive.

Al denne erfaring gør, at vores kunder kan være sikre på, at kvaliteten på vores trappevask er i orden. Derudover har vi igennem mange år også lært, at bevare en god kunde relation, så vores kunder altid er fuldt tilfredse med vores arbejde.

Den gode service i hverdagen.

Tilpasset rengøring af trapper, fællesområder og vaskerier:

  • Renhold af trapper
  • Paneler og balustrere rengøres i interval
  • Vaskeri m.m. rengøres
  • Vinduespolering på trappeopgange
  • Hovedrengøring
  • Tæpperens på trapper

Faste medarbejdere på opgaverne giver tryghed.

Efter ønske kan der afleveres kontrolseddel for det udførte arbejde.

Lund Gruppens inspektør sørger for kvalitetskontrol.

Læs mere om vores trappevask

Snerydning og trappevask

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. De flotte trapper bliver udsat for både sne og sjap, men værre endnu, så sætter salten fra vejene sine spor. Vi udfører trappevask og garanterer god kvalitet og stor kundetilfredshed.

Lund Gruppen tilbyder trappevask til skoler, institutioner, andre offentlige virksomheder, boligforeninger, butikker, kontorlokaler eller kort sagt – alle former for erhverv hvor trappevask er nødvendigt for rene lokaler og indgangspartier.

Uanset om trappevask skal være en del af en samlet ejendomsservice, eller I ønsker en særskilt trappevask aftale, så ring eller skriv til Lund Gruppen. Vi arbejder.

Søgte du efter trappevask i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it