Lund Gruppen a/s
 
Med trappevask fra Lund Gruppen får I rene trapper Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Trappevask

Trappevask af Lund Gruppen a/s

50 år med trappevask. Det kan vi meget snart skrive på resumeet. Et af de steder, hvor vi startede op var bl.a. i brønshøj, hvor vi stadig den dag i dag er meget aktive.

Al denne erfaring gør, at vores kunder kan være sikre på, at kvaliteten på vores trappevask er i orden. Derudover har vi igennem mange år også lært, at bevare en god kunde relation, så vores kunder altid er fuldt tilfredse med vores arbejde.

Den gode service i hverdagen.

Tilpasset rengøring af trapper, fællesområder og vaskerier:

  • Renhold af trapper
  • Paneler og balustrere rengøres i interval
  • Vaskeri m.m. rengøres
  • Vinduespolering på trappeopgange
  • Hovedrengøring
  • Tæpperens på trapper

Faste medarbejdere på opgaverne giver tryghed.

Efter ønske kan der afleveres kontrolseddel for det udførte arbejde.

Lund Gruppens inspektør sørger for kvalitetskontrol.

Læs mere om vores trappevask

Hvis I er utilfredse med jeres trappevask, så se her! Vi lover at matche prisen MEN øge kvaliteten af arbejdet. Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille. Kontakt Lund Gruppen med det samme.

Lund Gruppen. Vi kan alt det de andre kan og mere til. For os er god kvalitet trappevask en selvfølge. En aftale om trappevask hos Lund Gruppen sker på den aftalte dag. Vi har faste medarbejdere på opgaven og vi overholder de aftaler vi indgår!

Det efterlader et godt indtryk hos besøgende, når gangarealer og trapper fremstår rene. Ring til Lund Gruppen og få et tilbud på trappevask, hvis du også gerne til en rimelig pris, vil have et pænt og præsentabelt trappeområde.

Søgte du efter trappevask i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it