Lund Gruppen a/s
 
Med trappevask fra Lund Gruppen får I rene trapper Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Trappevask

Trappevask af Lund Gruppen a/s

50 år med trappevask. Det kan vi meget snart skrive på resumeet. Et af de steder, hvor vi startede op var bl.a. i brønshøj, hvor vi stadig den dag i dag er meget aktive.

Al denne erfaring gør, at vores kunder kan være sikre på, at kvaliteten på vores trappevask er i orden. Derudover har vi igennem mange år også lært, at bevare en god kunde relation, så vores kunder altid er fuldt tilfredse med vores arbejde.

Den gode service i hverdagen.

Tilpasset rengøring af trapper, fællesområder og vaskerier:

  • Renhold af trapper
  • Paneler og balustrere rengøres i interval
  • Vaskeri m.m. rengøres
  • Vinduespolering på trappeopgange
  • Hovedrengøring
  • Tæpperens på trapper

Faste medarbejdere på opgaverne giver tryghed.

Efter ønske kan der afleveres kontrolseddel for det udførte arbejde.

Lund Gruppens inspektør sørger for kvalitetskontrol.

Læs mere om vores trappevask

Det er vores erfaring, at der er stor udskiftning af leverandører indenfor trappevask. Trappevask gør vi bare rigtigt godt med udelukkende tilfredse kunder. Vi har udvidet til nu også at tilbyde top kvalitet trappevaski hele Storkøbenhavn.

Erfaring med trappevask


Med mange års erfaring bag os, har vi fundet frem til at er kvalitet og pris det vigtigste når boligselskaber og boligforeninger overvejer hvem de skal have til at stå for deres trappevask. Lund Gruppen har netop kvaliteten og den gode pris i fokus når det handler om trappevask. Kontakt os og se om vi ikke også kan spare jer for penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Snerydning og trappevask

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. De flotte trapper bliver udsat for både sne og sjap, men værre endnu, så sætter salten fra vejene sine spor. Vi udfører trappevask og garanterer god kvalitet og stor kundetilfredshed.

Søgte du efter trappevask i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it