Lund Gruppen a/s
 
Kontorrengøring af fællesområder Kontorrengøring af arbejdsområder Kontorrengøring af offentlige områder Kontorrengøring af møde lokaler kontorrengøring vedligeholder kontormiljøet Rengøring af virksomheden fællesarealer og køkkener er en del af kontorrengøring Kontorrengøring medfører også rene gange Daglig rengøring af mødelokaler Daglig rengøring på kontoret Rene skraldespande ved kontorrengøring

Kontorrengøring Gentofte

Den rigtige kontorrengøring giver dig mere ro til dit arbejde. Derfor finder du os også i Gentofte.

En ansat rengøringsassistent kan virke billigere, men ofte glemmer man sygepenge, ferie berettiget løn og finde en afløser i ferien. Med professionel kontorrengøring i Gentofte klarer vi tænkearbejdet for dig.

Det er videnskabeligt bevist at kontorrengøring påvirker indeklimaet

Har man ikke en god og professionel samarbejdspartner som Lund Gruppen a/s til at sikre kontorrengøringen, så kan kontoret meget hurtigt blive kilde dårligt indeklima med sygdom hos medarbejdererne til følge. Det kan derfor hurtigt blive dyrt for virksomheden hvis ikke kontorrengøringen er udført professionelt.

Lund Gruppen a/s er specialister i kontorrengøring. Kontakt os allerede i dag - og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer!

Kontorrengøring er også rengøring af ventilation, aftørring af dør og vindues -karme, samt rensning af lister, paneler og radiatorer mm.

Har nogle af jeres medarbejdere rodede skriveborde, tja... Der skal stadig fjernes støv, snavs og kaffepletter. Skrivebordslamper skal afstøves og skærmen renses for støv og fedtede fingre.

Lundgruppen har forstand på ordentlig kontorrengøring og kan stykke et godt tilbud sammen til jer.

Søgte du efter kontorrengøring i disse byer:
Lund Gruppen a/s www.Lund Gruppen a/s.dk Lejrevej 2 dot 2700 Brønshøj dot Tlf: 38 89 01 55 dot CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it