Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Trappevask på Vesterbro

Trappevask på Vesterbro

Trappevask er i over 40 år blevet udført professionelt på Vesterbro af Lund Gruppen. Besøg vores side i dag og se hvorfor vores trappevask har fået så godt et ry.

Det er vores erfaring, at i Vesterbro er der stor udskiftning af leverandører indenfor trappevask. Trappevask gør vi bare rigtigt godt med udelukkende tilfredse kunder. Vi har udvidet til nu også at tilbyde top kvalitet trappevask i Vesterbro.

Trappevask gør indtryk

Ofte er ens trapper det første besøgende ser. Derfor er trappevask vigtigt, da rene og flotte trapper giver et godt førstehåndsindtryk. Vi ordner også vinduer, tæpper og andet mens vi er i gang, så ejendommen virkelig skiller sig ud blandt de andre på Vesterbro.

Trin for trin kvalitet er udgangspunktet for trappevask fra Lund Gruppen. Flere og flere kunder i Vesterbro sætter stor pris på topkvalitet trappevask.

Søgte du efter trappevask i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it