Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Trappevask på Nørrebro

Trappevask på Nørrebro

Trappevask er i over 40 år blevet udført professionelt på Nørrebro af Lund Gruppen. Besøg vores side i dag og se hvorfor vores trappevask har fået så godt et ry.

Trin for trin kvalitet er udgangspunktet for trappevask fra Lund Gruppen. Flere og flere kunder i Nørrebro sætter stor pris på topkvalitet trappevask.

Lund Gruppen i Nørrebro. Vi kan alt det de andre kan og mere til. For os er god kvalitet trappevask en selvfølge. En aftale om trappevask hos Lund Gruppen sker på den aftalte dag. Vi har faste medarbejdere på opgaven og vi overholder de aftaler vi indgår!

Snerydning og trappevask

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. De flotte trapper bliver udsat for både sne og sjap, men værre endnu, så sætter salten fra vejene sine spor. Vi udfører trappevask på Nørrebro og garanterer god kvalitet og stor kundetilfredshed.

Søgte du efter trappevask i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it