Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Ejendomsservice i Charlottenlund

Ejendomsservice i Charlottenlund

Ejendomsservice er i over 40 år blevet udført professionelt i Charlottenlund af Lund Gruppen. Besøg vores side i dag og se hvorfor vores ejendomsservice har fået så godt et ry.

Snerydning er en del af ejendomsservice

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. Har man en ejendomsservice aftale med os, så er snerydning, saltning og andet vintervedligehold en del af vores aftale. Så er du træt af glatte veje i Charlottenlund, så kontakt os og så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Charlottenlund. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Ejendomsservice kræver god kommunikation

Servicering af ejendomme handler ikke kun om vedligholdelse. Det handler også om åben kommunikation med kunderne, så der kommer en fælles indbyrdes tillid. Her hos Lund Gruppen er ejendomsservice en kernesag, og vores erfaring kombineret med kundernes ønsker resulterer i god service.

Søgte du efter ejendomsservice i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it