Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Ejendomsservice i Lyngby

Ejendomsservice i Lyngby

Vores gode omdømme i Lyngby indenfor ejendomsservice skyldes ikke kun kvalitet og erfaring, men også at vi lytter til vores kunders behov

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Lyngby. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Snerydning er en del af ejendomsservice

Her i vinterperioden har mange problemer med sne. Har man en ejendomsservice aftale med os, så er snerydning, saltning og andet vintervedligehold en del af vores aftale. Så er du træt af glatte veje i Lyngby, så kontakt os og så finder vi en løsning der passer til jeres behov.

Mindre besvær med ejendomsservice

Ejendomsservice er noget alle har brug for. Hvis ikke ens ejendom vedligeholdes, så kan renoverings omkostningerne ende med at blive en dyr fornøjelse. Lund Gruppen udfører ejendomsservice, og vores erfaring garanterer fuld tilfredshed og mindre besvær hos vores kunder.


I kan også finde os på Google+
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it