Lund Gruppen a/s
 
Renhold og vedligehold af trapper Lund Gruppen a/s støtter lokale sportsklubber Lund Gruppen a/s støtter verdensnaturfonden WWF Pasning af installationer i fællesarealer Vi fjerner også grafitti

Ejendomsservice i Gentofte

Ejendomsservice i Gentofte

Ejendomsservice er i over 40 år blevet udført professionelt i Gentofte af Lund Gruppen. Besøg vores side i dag og se hvorfor vores ejendomsservice har fået så godt et ry.

Vi lægger stor vægt på at have en åben dialog med vores kunder, så vi løbende kan tilpasse vores ejendomsservice i forhold til det aktuelle behov.

I rengøringsbranchen ser vi jævnligt nye virksomheder forsøge sig som mangler den nødvendige erfaring. Lund Gruppen har eksisteret i mange år, og leverer ejendomsservice i højeste kvalitet til boligforeninger i Gentofte. Vi garanterer at arbejdet bliver udført grundigt og ordentligt - og at vi allerede har mange år på bagen, vidner om at vi også er der for dig både næste år og mange år ude i fremtiden.

Lund Gruppen har mange forskellige typer ejendomsforeninger blandt vores kunder i Gentofte. Lille forening eller større sammenslutning. Ejendomsservice udføres med samme grundighed overalt. I vores øjne er alle kunder lige store.

Søgte du efter ejendomsservice i disse byer:
Lund Gruppen a/s - Lejrevej 2 - 2700 Brønshøj - Tlf: 38 89 01 55 - CVR.nr. 33 03 95 81

webmaster 7it